Heel Dorshout Pruuft

De eerste editie van Heel Dorshout Pruuft is een feit. Zaterdagavond 27 januari fietsten de buurtbewoners van het ene huis naar het andere huis. Daar stond dan weer een lekker gerecht klaar. Onder het genot van wat lekker, een drankje en goede praat vloog de tijd voorbij. Aan het einde van de avond was een dessertbuffet wat ook erg lekker was en natuurlijk was het heel gezellig. Bedankt aan de organisatie en iedereen die meegeholpen heeft! Top!

schaatsen onderbinden en gaan!

gezellig een rondje op de schaatsbaan op woensdagavond 3 januari. Om 18 uur kon men zich verzamelen bij de schaatsbaan op de Markt. Daar de schaatsen onderbinden en genieten. Er waren veel schaatsers vanuit Dorshout, ook was er publiek. Na afloop kreeg iedereen een consumptie en was het nog even gezellig op het terras.

Een gelukkig maar bovenal gezond 2024!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie konden we elkaar de beste wensen. Het was mooi druk in de blokhut. Onder het genot van een drankje en een haardvuur werd door de voorzitster Sandra het afgelopen jaar doorgenomen tijdens de speech. Daarna klonken we samen op alle goeds voor het nieuwe jaar!

Namens het bestuur ( Sandra, Jose, Nancy, Corine, Henny, Rens en Rob):

Wij wensen jullie alle mooie dingen
Al het beste om 2024 goed te beginnen
Een goede gezondheid, veel liefde en geluk
Dan kan het nieuwe jaar
Ook voor jullie hopelijk niet meer stuk!

60+ kerstavond 2023

Zoals we de traditie kennen werden op donderdagavond 21 december de 60+ leden ontvangen in de blokhut. Het haardvuur was aan, de koffie stond klaar en de borrelplanken waren gevuld. Dit jaar hadden we een gastspreker uitgenodigd die veel verstand heeft van exotische dieren. Hij had er ook 3 van meegenomen. Men hoorde de informatie en kon vragen stellen. Wie het leuk vond kon een vogelspin vasthouden of een slang aanraken. Een leerzame en gezellig avond was het.

Bloemschikken voor kerst

ieder jaar worden de handen uit de mouwen gestoken om een mooi kerststukje te maken. Een klein groepje dames kwam naar de blokhut met groen, versieringen, oase en nog veel meer. Het was een gezellige en ontspannen avondje samen. Onder het genot van koffie en thee en kerstmuziek vloog de avond voorbij.

Bernadette hartstikke bedankt voor je hulp en inzet!

Jaarvergadering 2023

Ieder jaar worden alle leden uitgenodigd voor de jaarvergadering. Een moment om de stand van zaken door te nemen. We overlopen daarbij het afgelopen jaar en kijken alvast een stukje vooruit naar het nieuwe seizoen. Ook is er altijd tijd en ruimte om vragen te stellen aan het bestuur. Ook al was de opkomst klein, er is weer goed vergaderd.

Sinterklaasje kom maar binnen met je pieten….

Ja hoor ook de Sint is de kinderen van Dorshout dit jaar zeker niet vergeten. Samen met 2 pieten kwam hij ons bezoeken. Ditmaal niet in de blokhut maar in de Lapvoet waren we uitgenodigd. Met alle kids groot en klein waren we daar aanwezig. Sinterklaas had voor ieder kind een woordje klaar en natuurlijk een cadeautje bij.

Rock and Roll buurtfeest 2023

De voetjes van de vloer en dansen maar! De vloer was ingericht om er een mooi feestje van te maken. De sfeer in de blokhut was een en al Rock and Roll. En wat zeker niet kon ontbreken was muziek. Met een top band werd de avond muzikaal ingevuld. De band genaamd Sjiekkita had de weg gevonden naar Dorshout. Het was een super gezellige avond!!

spannend…..halloween

Oktober de maand van halloween. Dit jaar hebben we daar voor het eerst aandacht aan gegeven door een leuke ochtend te organiseren voor de kinderen. Wie het leuk vond was welkom. We hebben lantaarntjes gemaakt, pompoenen versierd, wafels met slagroom gegeten, groene ranja gedronken en ook nog een halloween bingo gedaan. Met uiteindelijk een prijsje voor iedereen. Het was super gezellig en erg leuk!

Duinoord! Here we come!

Op zondag 24 september trokken we naar Duinoord met een aantal gezinnen vanuit Dorshout. Wie zin had om mee te gaan een dagje weg was van harte welkom. Het weer was helemaal top en de gezelligheid ook. De kinderen ( en de volwassenen ook ) hebben volop kunnen spelen, klimmen, lasergamen en nog veel meer. Ook was er de hele dag eten en drinken te verkrijgen. Het was super leuk en ontzettend goed geslaagd!

Page 1 of 14

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén